Munskänkarna har fler än 24 400 medlemmar både i Sverige och i utlandet.

BLI MEDLEM I MUNSKÄNKARNA och sektionen Botkyrka/Huddinge!

Som medlem i Munskänkarna, världens största vinprovarförening, får du möjlighet att delta i provningar, kursverksamhet, resor och mycket annat som vidgar din kunskap om vin och ädla drycker. Du får ett stort kontaktnät av medlemmar som också är mycket intresserade goda viner. Du kan delta i andra sektioners provningar runt om i landet.

Genom vår tidning Munskänkarna får medlemmarna i Munskänkarna exklusiv information om nya viner, vinartiklar och rapporter från hela vinvärlden. Presentation av ett stort utbud av vinresor. Aktuell information som rör föreningen.

Så här blir du medlem:
Tag gärna kontakt med någon i sektionens styrelse för inträde i Munskänkarna. Vi hjälper gärna till med medlemsansökan.
E-postadress och telefonnummer till styrelsen finns i meny till vänster på hemsidan. Lämna information om namn, adress, telefonnummer, samt e-postadress så får du mer information om vår sektions verksamhet.

Alternativ:
På Föreningen Munskänkarnas hemsida www.munskankarna.se finns det en anmälningsblankett att fylla i med alla personuppgifter. Du får direkt ett svar med betalningsinformation, när du betalat får du dina inloggningsuppgifter.

Årsavgiften är 350:-/medlem. Vi tillämpar kalenderår men har 2 månaders rabatt vilket betyder att om du betalar efter 1 november gäller medlemskapet också för nästkommande år.

Inbetalning av årsavgiften för befintliga medlemmar görs på BG: 5256 -8078.

Prova gärna på att gå med som gäst vid någon av våra vinprovningar innan du blir medlem.

Presenttips: Medlemskap i Munskänkarna!

Varmt Välkomna till Munskänkaran Botkyrka-Huddinge
Gerd Gustafzon
ordförande
Telefon 08-530 263 05
Mobil 070-522 32 75
e-post: gerd@wiad.se

Fyll i formuläret under Uppgifter om medlem 1 och Hushållets uppgifter. Om ni är 2 personer i samma hushåll som vill bli medlemmar så fyller ni i uppgifterna under Uppgifter om medlem 2 också.

Formuläret går inte att använda för att skicka in adressändring eller om du varit medlem under de senaste 5 åren. Kontakta din sektionschef för att ändra dina uppgifter.

Om din make/a eller sambo redan är medlem så ange dennes medlemsnummer och namn under kommentarer. Dina egna uppgifter fyller du i under Uppgifter om medlem 1.

Uppgifter om medlem 1

Uppgifter om medlem 2

Förnamn *
Förnamn *
Efternamn *
Efternamn *
Mobil
Mobil
Emailadress *
Emailadress *
Bekräfta Emailadress *
Bekräfta Emailadress *
Födelseår *
Födelseår *

Hushållets uppgifter

Adress *
Postnr *
Ort *
Land *
Telefon
Sektion *
Kommentar
Om du har en kampanjkod skriver du in den här
* Måste fyllas i